Flos Bellhop Wall – De Perfecte Keuze voor Moderne Muurverlichting

Flos Bellhop Wall – De Perfecte Keuze voor Moderne Muurverlichting

Introductie

Flos Bellhop Wall is een moderne muurverlichting die veelzijdigheid en functionaliteit biedt. Het ontwerp is geïnspireerd op de Flos Bellhop tafellamp, die een groot succes was toen deze werd geïntroduceerd.

Design

Het ontwerp van de Flos Bellhop Wall is eenvoudig maar elegant. Het heeft een cylindervormige kap die is gemaakt van polycarbonaat en heeft een doorsnede van 11,7 centimeter. De kap is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs, geel, roze en groen, waardoor u de perfecte kleur kunt kiezen die past bij uw interieur.

Flos Bellhop Wall

Functionaliteit

De Flos Bellhop Wall kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren en gangen. Het is een veelzijdige lamp die kan worden gebruikt als sfeerverlichting of als gerichte verlichting om een bepaald gebied te verlichten. Het verlichtingsbereik is instelbaar door de lampenkap omhoog of omlaag te kantelen. Ook is het mogelijk om de kap te verwijderen en de lamp op de grond te plaatsen als een draagbare lamp.

Installatie

De Flos Bellhop Wall is eenvoudig te installeren. Het heeft een wandpaneel dat aan de muur moet worden bevestigd en waar de lamp op kan worden geplaatst. De lamp kan worden bevestigd met behulp van een magnetische bevestiging, zodat deze veilig kan worden bevestigd en snel kan worden verwijderd als dat nodig is. Het wandpaneel kan verborgen worden achter de lampenkap, waardoor het niet zichtbaar is en een strak uiterlijk behoudt.

Conclusie

Flos Bellhop Wall is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en veelzijdige muurverlichting. Het ontwerp is eenvoudig maar elegant, en de beschikbare kleuren maken het gemakkelijk om de perfecte kleur te kiezen voor elk interieur. De lamp is ook zeer functioneel en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. De installatie is snel en eenvoudig, en het wandpaneel kan worden verborgen achter de lampenkap om een ​​strak uiterlijk te behouden.

Extra informatie

  • Vermogen: 10W LED
  • Lichtsterkte: 565 lumen
  • Kleurtemperatuur: 2700K
  • Dimbaar: Ja

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *