Ovi lighting: De toonaangevende leverancier van LED-verlichting in Nederland

Ovi lighting: De toonaangevende leverancier van LED-verlichting in Nederland

Ovi lighting: De toonaangevende leverancier van LED-verlichting in Nederland

Introductie

Ovi lighting is een gerenommeerde leverancier van LED-verlichting in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler op de Nederlandse verlichtingsmarkt. Met een breed scala aan producten en op maat gemaakte oplossingen voor zowel de residentiële als commerciële markt, heeft Ovi lighting een stevige reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve leverancier.

Assortiment

Het assortiment van Ovi lighting omvat een brede selectie aan LED-producten, waaronder verlichting voor woningen, kantoren, hotels en winkels. Het bedrijf biedt op maat gemaakte ontwerpen voor unieke projecten, en heeft een team van experts in huis die helpen bij het ontwerpen en implementeren van de juiste verlichtingsoplossing voor jouw project.

Woningverlichting

Voor woningverlichting biedt Ovi lighting een verscheidenheid aan opties, waaronder inbouwspots, hanglampen, wandlampen en vloerlampen. Het bedrijf biedt verschillende LED-combinaties om aan de eisen van de klant te voldoen, inclusief dimbare LED’s.

Kantoorverlichting

Voor kantoorverlichting biedt Ovi lighting energiezuinige LED-panelen die een hoge kwaliteit van licht produceren en geschikt zijn voor werkplekken als kantoren, vergaderruimtes, recepties en hallen.

Hotels en winkels

Voor commerciële toepassingen biedt Ovi lighting op maat gemaakte ontwerpen, optimaliseren ze bijvoorbeeld de LED-paneel indeling voor hotelkamers en vergaderruimtes, of ontwerpen ze opvallende displays voor winkelcentra.

Specialisaties

Ovi lighting biedt aangepaste oplossingen en expertise in verschillende gebieden waaronder:

– Energy Saving LED Lighting: Ovi lighting is toegewijd om energie en geld te besparen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het licht. Door het gebruik van LED-technologie bieden zij verlichtingsoplossingen die minder energie verbruiken en minder kosten opleveren.

– LED-verlichtingsarmaturen: Ovi lighting is gespecialiseerd in de productie en implementatie van LED-verlichtingsarmaturen voor een scala aan toepassingen van het inrichten van kantoor- of hotelruimtes, tot het creëren van indrukwekkende displays van de nieuwste producten in de detailhandel.

– Volledige projectbeheer: Het team van Ovi lighting is gespecialiseerd in projectbeheer. Door het starten vanuit de ontwerpfase tot en met de uitvoering en installatiefase, heeft het bedrijf als doel om de klant te ontlasten van de zorgen die samengaan met het verhogen van de kwaliteit van verlichting binnen een ruimte.

Klantenservice

Ovi lighting streeft ernaar de beste kwaliteit en service te bieden aan haar klanten. Het bedrijf beschikt over een team van goed opgeleide en getrainde personeelsleden die bereid zijn om vragen en zorgen van klanten te behandelen en hen te voorzien van passende antwoorden. Met hun 24/7 klantenservice kunnen klanten terecht voor hulp en ondersteuning, ongeacht het tijdstip van de dag.

Conclusie

Het assortiment van Ovi lighting en hun specialisaties maken hen tot de toonaangevende leverancier van LED-verlichting in Nederland. Van woningverlichting tot commerciële toepassingen, het bedrijf biedt op maat gemaakte verlichtingsoplossingen om de specifieke eisen van hun klanten te voldoen. Met hun klantenservice en betrouwbare reputatie is Ovi lighting de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en energiezuinige LED-verlichting.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *