Goudkleurige Vitra Bird: Een Prachtig Stuk Design voor in Huis

Goudkleurige Vitra Bird: Een Prachtig Stuk Design voor in Huis

Introductie

Het merk Vitra staat bekend om haar prachtige, innovatieve en functionele meubelontwerpen. In 2020 heeft Vitra de goudkleurige variant van de Vitra Bird gelanceerd, een unieke en elegante decoratie voor in huis. De Vitra Bird Gold is een uitbreiding van het eerdere ontwerp van Charles en Ray Eames uit 1953, de Vitra Eames Bird. Dit nieuwe ontwerp is een prachtig stuk design dat zeker in het oog zal springen in elk interieur. In dit artikel zullen we de Vitra Bird Gold in detail onderzoeken en kijken wat het maakt tot een must-have voor designliefhebbers.

Ontwerp

De Vitra Bird Gold is een houten vogel die is bedekt met een laagje goudkleurige folie. Het ontwerp is aan de ene kant minimalistisch en aan de andere kant zeer gedetailleerd. De vogel heeft een gestroomlijnd lichaam en een kleine kop. Het goudkleurige folie geeft de Vitra Bird Gold een luxueuze uitstraling en zorgt ervoor dat de vogel in elk interieur opvalt. Het ontwerp is tijdloos en past goed bij zowel moderne als klassieke interieurs.

Geschiedenis

De Vitra Bird is oorspronkelijk ontworpen door Charles en Ray Eames in 1953. Destijds was het ontwerp bedoeld als een decoratief object voor hun huis in Los Angeles. De Vitra Bird heeft sindsdien een lange weg afgelegd. De vogel is uitgegroeid tot een van de meest iconische ontwerpen van Charles en Ray Eames. Het originele ontwerp is nog steeds verkrijgbaar en wordt geproduceerd door Vitra. De Vitra Bird Gold is een uitbreiding op het eerdere ontwerp en geeft de Vogel een unieke en tijdloze uitstraling.

Functie

De Vitra Bird Gold is niet alleen een decoratief object, het heeft ook een aantal functies. De vogel kan worden gebruikt als boekensteun, papiergewicht of als decoratie. Het is een perfecte aanvulling op elke boekenplank, bureau of dressoir. Dit stuk design voegt een vleugje luxe toe aan elk interieur en is een prachtig cadeau voor elke designliefhebber.

Productie

De Vitra Bird Gold wordt geproduceerd door Vitra, een Zwitsers bedrijf dat bekend staat om haar kwalitatieve en innovatieve meubelontwerpen. Vitra heeft een team van getalenteerde ontwerpers en een geavanceerde productiefaciliteit. Het ontwerp van de Vitra Bird Gold is zorgvuldig geperfectioneerd en vervaardigd uit hoogwaardig hout. De vogel wordt met de hand bedekt met goudkleurige folie, waardoor elk stuk uniek is. Het productieproces van Vitra is duurzaam en milieubewust – elk stuk wordt met de grootste zorg geproduceerd.

Conclusie

De Vitra Bird Gold is een prachtig stuk design dat zeker in het oog springt in elk interieur. Het ontwerp is tijdloos en past goed bij zowel moderne als klassieke interieurs. Het is niet alleen een decoratief object maar heeft ook een aantal functies. De Vitra Bird Gold is geproduceerd door Vitra, een bedrijf dat bekend staat om haar kwalitatieve en innovatieve meubelontwerpen. Het productieproces is duurzaam en milieubewust. Kortom, de Vitra Bird Gold is een must-have voor elke designliefhebber die op zoek is naar iets bijzonders voor in huis.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *