Lambert & Fils Laurent: Verfijnde Verlichting van Canadese Bodem

Lambert & Fils Laurent: Verfijnde Verlichting van Canadese Bodem

Introductie

Lambert & Fils Laurent is een Canadees designbedrijf dat gespecialiseerd is in verlichting. Het bedrijf werd opgericht in 2010 door Samuel Lambert, die zijn liefde voor de kunst combineerde met zijn passie voor het ontwerpen van verlichting. Lambert & Fils Laurent staat bekend om hun verfijnde ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit.

Geschiedenis

Het bedrijf begon als een kleinschalig operationeel project in Montreal, Canada. Het bedrijf groeide al snel uit tot een toonaangevend verlichtingsbedrijf dat wereldwijd wordt erkend voor zijn kenmerkende stijlen. Lambert & Fils Laurent heeft samengewerkt met vele gerenommeerde ontwerpers en architecten bij het creëren van opvallende verlichtingsinstallaties voor restaurants, hotels, kantoren en particuliere woningen.

Ontwerpfilosofie

Lambert & Fils Laurent heeft een unieke ontwerpfilosofie die zich richt op het creëren van verlichting die zowel functioneel als esthetisch is. Elk stuk is doordacht ontworpen om de omgeving waarin het wordt geïnstalleerd te verbeteren. Het bedrijf streeft er ook naar om duurzame producten te maken die de tand des tijds kunnen doorstaan.

Producten

Lambert & Fils Laurent biedt een uitgebreide collectie verlichtingsarmaturen die een breed scala aan stijlen en smaken omvatten. Het bedrijf produceert hanglampen, plafondlampen, tafellampen en vloerlampen die zijn ontworpen om elke ruimte in huis te verlichten. Hun producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing, staal en glas en zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen.

Collecties

Lambert & Fils Laurent heeft verschillende collecties die zijn ontworpen om klanten te helpen bij het selecteren van de juiste verlichting voor hun huis. Hun collecties omvatten onder meer de “Laurent” -collectie, de “Dot” -collectie en de “Clark” -collectie. Elke collectie heeft een unieke esthetiek en ontwerpstijl.

Erkenning

Lambert & Fils Laurent heeft al verschillende prijzen gewonnen voor hun innovatieve ontwerpen. In 2016 wonnen ze de Grand Prix op het Toronto Design Offsite Festival en in 2015 wonnen ze de Emerging Designer Award op het Interior Design Show in Toronto. Hun producten zijn te zien geweest in verschillende toonaangevende publicaties en zijn te vinden in enkele van de meest prestigieuze gebouwen ter wereld.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *