Lichtontwerp op zijn best: Louis Poulsen Verlichting in Australië

Lichtontwerp op zijn best: Louis Poulsen Verlichting in Australië

Inleiding

Als het gaat om verlichting van hoogwaardige kwaliteit, is Louis Poulsen een naam die niet onbekend is in de designwereld. Het Deense bedrijf, opgericht in 1874, is al lang een van de meest vooraanstaande bedrijven in de verlichtingsindustrie en heeft klanten over de hele wereld. In dit artikel gaan we specifiek in op hoe Louis Poulsen in Australië is gepositioneerd, wat hun aanbod is en waarom ze de beste keuze zijn voor uw lichtontwerpbehoeften.

Achtergrond

Louis Poulsen is opgericht door Ludvig R. Poulsen in 1874 in Kopenhagen, Denemarken. Het bedrijf begon als een fabrikant van gecoate platen, maar in de jaren 1920 evolueerde het naar een bedrijf dat zich toelegde op de productie van verlichting. Sindsdien heeft Louis Poulsen zich gevestigd als een belangrijke speler in de verlichtingsindustrie en zijn hun producten te vinden in vele iconische gebouwen over de hele wereld.

De Deense ontwerpfilosofie van Louis Poulsen is eenvoudig: het bedrijf streeft ernaar om functionele, esthetisch aantrekkelijke verlichtingsoplossingen te creëren die passen bij de natuurlijke vormen en functies van de ruimte waarin ze zich bevinden. Het bedrijf staat bekend om het toepassen van innovatieve ontwerpmethoden en hoogwaardige materialen bij de productie van hun armaturen, wat resulteert in verlichtingsoplossingen van de hoogste kwaliteit.

Louis Poulsen in Australië

Louis Poulsen heeft in Australië een stevige voet aan de grond gekregen als de leverancier van hoogwaardige verlichting voor veel grote architecturale projecten. Het bedrijf is trots op hun vermogen om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende types en maten van projecten, en de verscheidenheid aan verlichtingsoplossingen die ze bieden, weerspiegelt dat.

Of het nu gaat om binnen- of buitenverlichting, residentieel of commercieel project, decoratief of technisch, Louis Poulsen heeft een assortiment armaturen die zorgen voor functionele en esthetisch aantrekkelijke verlichting in elke ruimte. Bovendien biedt het bedrijf ook maatwerkoplossingen aan voor projecten die specifieke verlichtingseisen vereisen.

Louis Poulsen Armaturen

Louis Poulsen heeft een breed scala aan producten in zijn assortiment, die verschillende ontwerpen, maten, functies en toepassingen bieden. Hier zijn enkele van de armaturen die Louis Poulsen in Australië aanbiedt:

PH 5 Armaturen

De PH 5-armaturen, ontworpen door Poul Henningsen, zijn een van de meest iconische lampen van Louis Poulsen. De armaturen bieden zacht, diffuus licht door de unieke schermsamenstelling en vorm.

Enigma Armaturen

De Louis Poulsen Enigma-armaturen zijn een echte blikvanger in elke ruimte. Met hun elegante ontwerp en meerdere ringen van licht, creëren deze armaturen een uniek visueel effect.

Toldbod Armaturen

De Toldbod armaturen van Louis Poulsen bieden functionele verlichting in een strak, minimalistisch ontwerp. Met verschillende formaten en afwerkingen zijn deze armaturen geschikt voor een breed scala aan commerciële en residentiële projecten.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *