Yosoan Lighting: Innovatief en Duurzaam Verlichtingsbedrijf uit China

Yosoan Lighting: Innovatief en Duurzaam Verlichtingsbedrijf uit China

Introductie

Yosoan Lighting is een Chinese verlichtingsbedrijf dat zich richt op innovatieve en duurzame oplossingen. Met hun gespecialiseerde kennis op het gebied van LED-verlichting, zijn ze een belangrijke speler geworden in de wereld van verlichting. In dit artikel zullen we het bedrijf nader bekijken en hun producten en diensten bespreken.

Geschiedenis

Yosoan Lighting werd opgericht in 2009 en begon als een klein team van ontwerpers en ingenieurs die zich richtten op LED-verlichting. Het bedrijf groeide snel en begon al snel de aandacht te trekken van klanten over de hele wereld. Ze hebben hun aanwezigheid uitgebreid en hebben nu kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Producten en diensten

Yosoan Lighting biedt een verscheidenheid aan producten en diensten op het gebied van LED-verlichting. Ze hebben een breed scala aan producten, waaronder LED-lampen, panelen, buistypes, downlights en straatverlichting. Ze bieden ook op maat gemaakte oplossingen voor verlichting aan hun klanten.

Yosoan Lighting heeft ook een uitstekende klantenservice. Hun ervaren team staat altijd klaar om te helpen bij vragen en problemen. Ze bieden ook technische ondersteuning en producttraining aan hun klanten.

Innovatie en Duurzaamheid

Yosoan Lighting richt zich sterk op innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf heeft een eigen R&D-centrum en werkt voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën en oplossingen op het gebied van verlichting. Ze hebben ook een milieuvriendelijk productieproces, waarbij ze zich richten op het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk en het verminderen van afval.

Yosoan Lighting heeft ook verschillende onderscheidingen en certificeringen ontvangen vanwege hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Ze zijn gecertificeerd door ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en TUV-CB.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *