Bolle pendant verlichting van Gallotti&Radice: elegante en tijdloze schoonheid

Bolle pendant verlichting van Gallotti&Radice: elegante en tijdloze schoonheid

Bolle pendant verlichting van het Italiaanse designmerk Gallotti&Radice is een tijdloze blikvanger voor elk modern interieur. Deze elegante hanglamp is ontworpen door het gerenommeerde ontwerpersduo Massimo Castagna en Enrico Azzimonti en is een perfecte combinatie van innovatief design en hoogwaardige materialen.

Elegante vormgeving

De Bolle pendant verlichting heeft een elegante vormgeving en bestaat uit een mondgeblazen glazen bol, die op een gepolijste, roestvrij stalen ring rust. Het mooie aan dit ontwerp is dat de lichtbron, die in de bol verwerkt zit, een subtiele reflectie geeft op het glas. Dit zorgt voor een bijzonder aangename sfeer in de ruimte.

Materialen van topkwaliteit

Niet alleen het design is van topklasse, maar ook de gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Zo is het glas van de bol mondgeblazen in de eigen glasfabriek van Gallotti&Radice. Dit zorgt voor een unieke afwerking en subtiele nuances in het glas. Het polijsten van de ring is uiterst nauwkeurig, waardoor ook dit onderdeel van de lamp een bijzondere uitstraling heeft.

Verschillende afmetingen en kleuren

De Bolle pendant verlichting is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen tussen een bol met een diameter van 20, 30 of 40 centimeter. Daarnaast zijn er verschillende kleuren beschikbaar, waaronder rookgrijs, groen, geel, blauw en oranje. Zo kunt u de perfecte combinatie maken met uw andere interieuritems en de sfeer in uw ruimte.

Vele toepassingsmogelijkheden

Omdat de Bolle pendant verlichting in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar is, kan deze lamp op vele manieren worden toegepast in uw interieur. Zo is de kleinste variant perfect geschikt voor boven een eettafel, terwijl de grotere maten goed tot hun recht komen in een ruime hal of woonkamer. Ook kunt u verschillende maten en kleuren combineren voor een speels effect.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *