Ball Duo: Een spectaculair en energiek entertainment duet

Ball Duo: Een spectaculair en energiek entertainment duet

Over Ball Duo

Ball Duo is een Nederlandse duo act bestaande uit voetbal tricks virtuoos Melle van der Veen en basketbal acrobaat Tim Vantol. Sinds hun oprichting in 2016 hebben ze in Nederland en daarbuiten opgetreden op tal van evenementen en shows. Hun combinatie van voetbal en basketbal tricks, acrobatiek en showmanship maken hen een uniek duo in de entertainment wereld.

Shows en Optredens

Ball Duo heeft een breed scala aan shows en optredens ontwikkeld voor verschillende evenementen en gelegenheden. Hun shows variëren van straatoptredens tot grote evenementen. Enkele van hun optredens omvatten:

Straatoptredens

Ball Duo biedt straatoptredens aan die geschikt zijn voor festivals en andere evenementen. Tijdens deze optredens heeft het publiek de mogelijkheid om van dichtbij de voetbal en basketbaltrucs van Ball Duo te zien. Deze optredens zijn altijd een hit bij het publiek.

Bedrijfsfeesten

Ball Duo heeft ook shows ontwikkeld die perfect zijn voor bedrijfsfeesten. Met hun acrobatiek, voetbal en basketbaltrucs kunnen ze zelfs de meest sceptische gasten vermaken. Hun shows hebben een hoog energieniveau en zijn gegarandeerd een hit bij het publiek.

Sportevenementen

Ball Duo treedt ook op bij sportevenementen. Hun mix van sport en entertainment is perfect voor voetbalwedstrijden, basketbalwedstrijden en andere sportevenementen. Het publiek zal zeker genieten van hun tricks en moves.

Bekende opdrachtgevers

Ball Duo heeft opgetreden voor een aantal bekende bedrijven en organisaties, waaronder:

Feyenoord Rotterdam

Ball Duo heeft opgetreden voor Feyenoord Rotterdam tijdens de openingsceremonie van het seizoen. Hun optreden was een hoogtepunt van de show en het publiek was enthousiast over de voetbaltrucs en basketbal acrobatiek van Ball Duo.

De Johan Cruijff ArenA

Ball Duo heeft opgetreden tijdens de rust van een wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Hun show was een groot succes en het publiek was verrast en vermaakt door de spectaculaire moves van het duo.

Sportschool Akdeniz

Ball Duo heeft ook opgetreden bij Sportschool Akdeniz. Hun energieke en vermakelijke show was een hit bij de leden en medewerkers van de sportschool.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *