Vervang het glas van je muurkaarsenarmatuur

Vervang het glas van je muurkaarsenarmatuur

Inleiding

Muurkaarsenarmaturen zijn een populaire keuze als het gaat om het decoreren van huizen. Ze geven een warme en gezellige sfeer aan elke ruimte. Het enige probleem dat mensen vaak tegenkomen bij het gebruik van muurkaarsenarmaturen is het breken van het glas van de kaarsenhouder. In deze handleiding laten we je zien hoe je het glas van je muurkaarsenarmatuur kunt vervangen.

Wat heb je nodig?

Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je hebt wat je nodig hebt om het glas van je muurkaarsenarmatuur te vervangen. Hier is een lijst van wat je nodig hebt:

  • Handschoenen
  • Veiligheidsbril
  • Een nieuw glas voor je muurkaarsenarmatuur
  • Schroevendraaier
  • Tang
  • Lijm

Stap 1: Verwijder de oude kaarsenhouder

Het eerste wat je moet doen voordat je het glas van je muurkaarsenarmatuur kunt vervangen, is de oude kaarsenhouder verwijderen. Gebruik een schroevendraaier om de schroeven los te draaien die de kaarsenhouder op zijn plaats houden. Als er geen schroeven zijn, kun je proberen de kaarsenhouder met je handen voorzichtig los te maken. Sommige kaarsenhouders zijn vastgelijmd aan de muur, dus je moet voorzichtig zijn bij het verwijderen. Gebruik een tang om de kaarsenhouder voorzichtig van de muur te trekken.

Stap 2: Verwijder het oude glas

Nu de kaarsenhouder is verwijderd, is het tijd om het oude glas te verwijderen. Pak het glas voorzichtig vast en draai het langzaam tot het helemaal loskomt. Zorg ervoor dat je tijdens het proces handschoenen en een veiligheidsbril draagt. Je wilt niet dat het glas in je ogen of handen terechtkomt.

Stap 3: Lijm het nieuwe glas op zijn plaats

Nu het oude glas is verwijderd, is het tijd om het nieuwe glas te bevestigen. Breng een kleine hoeveelheid lijm aan op de rand van het nieuwe glas en plaats het voorzichtig in de kaarsenhouder. Houd het glas daar vast totdat de lijm droog en stevig genoeg is om het glas op zijn plaats te houden.

Stap 4: Bevestig de kaarsenhouder opnieuw aan de muur

Nu het nieuwe glas op zijn plaats zit, is het tijd om de kaarsenhouder opnieuw aan de muur te bevestigen. Plaats de kaarsenhouder op de juiste plaats en zet hem vast met de schroeven die je in stap één hebt verwijderd. Als de kaarsenhouder niet met schroeven is vastgemaakt, gebruik dan lijm om de kaarsenhouder op zijn plek te houden. Laat de lijm drogen voordat je de muurkaarsenarmatuur weer gebruikt.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *