HGTV Design Star-winnaar en styliste Emily Henderson

HGTV Design Star-winnaar en styliste Emily Henderson

stijl door emily henderson

HGTV Design Star-winnaar en styliste Emily Henderson is een van de meest populaire interieurontwerpers op internet. Ze is een succesvolle stijlblogger, auteur en tv-presentator, en haar ontwerpen zijn te zien in tijdschriften en catalogi over de hele wereld.

Haar ontwerpfilosofie is gecentreerd rond een vintage geïnspireerde, toegankelijke huisstijl die leuk, creatief en uniek is voor elke klant waarmee ze werkt. In dit boek deelt ze de eenvoudige en praktische technieken die u kunt gebruiken om een ruimte te creëren die aanvoelt als u en uw persoonlijkheid laat zien, ongeacht uw budget of levensstijl.

Ze laat ook zien hoe ze haar retraite in een berghuis in realtime van begin tot eind vormgeeft, zodat je in een mum van tijd leert hoe je een kamer kunt transformeren. Je zult zien hoe ze een stapel spullen verandert in een perfect ontworpen ruimte voor haar gezin, en je zult geïnspireerd raken om een ruimte te creëren die je laat glimlachen, lachen en je op je best voelt.

Hoewel haar styling vaak eclectisch is, beheerst ze de kunst van het schakelen tussen neutrale droomlandschappen en maximalistische interieurs zonder haar kenmerkende Californische coolheid te verliezen. Haar nieuwste blogpost legt uit hoe haar stijl zich de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld van kurkachtig en gedurfd naar meer praktisch en neutraal naarmate ze overging naar het moederschap.

Hoewel haar ontwerpbenadering enorm verschilt van wat we in een presentatie zouden gebruiken, zijn haar ontwerpprincipes toepasbaar op een breed scala aan projecten. Of je nu een verkooppraatje maakt, een nieuw product pitcht of aandacht probeert te trekken met een creatief stuk inhoud, deze tips kunnen je helpen je beste beentje voor te zetten en iets te creëren dat resoneert met je publiek.

Hamm Sten

Website: