Een vloerlamp voor buiten kiezen

Een vloerlamp voor buiten kiezen

vloerlamp buiten

Vloerlampen voor buiten geven karakter aan je buitenruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten om aan uw behoeften te voldoen. U kunt kiezen voor een moderne of klassieke stijl. Veel hiervan zijn draagbaar. Sommige zijn zelfs draadloos. Dit type verlichting is geweldig voor zwembaden, veranda’s, opritten en tuinpaden.

Voor de meest elegante kunt u een klassieke vloerlamp overwegen die perfect is voor uw terras of eethoek buiten. De kap van deze lamp is gemaakt van flexibele stof waardoor het licht kan veranderen met de beweging van de lucht. Het is ook verkrijgbaar in vier verschillende tinten en drie maten.

Een andere optie is een vrijstaande vloerlamp. Deze zijn ideaal om te lezen of te ontspannen. Hun kleine, lichtgewicht vorm maakt ze een ideale keuze voor een achtertuin. Om een vleugje elegantie toe te voegen, kiest u er een met een slanke steel.

Als u op zoek bent naar staande lampen voor buiten, moet u er een kiezen die duurzaam is. Dit is belangrijk omdat ze het hele jaar door buiten staan. Ze moeten ook waterdicht zijn om schade te voorkomen.

Enkele van de beste staande lampen voor buiten zijn ontworpen om de hele nacht voldoende verlichting te bieden. Daarnaast pas je de helderheid van je licht aan, afhankelijk van hoeveel je wilt zien. Bovendien kunt u kiezen tussen energiezuinige modellen en modellen op batterijen.

Als u geïnteresseerd bent in het creëren van een uitnodigende buitenruimte, kunt u kijken naar de selectie vloerlampen van PatioLiving. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, waaronder Hinkley Lighting, Eglo en Eglo LED. Bovendien vind je er ook leuke en funky staande lampen.

Een goede keuze als je wat eigentijdse charme aan je buitenruimte wilt toevoegen, is de Solar buitenvloerlamp. Het is gemaakt van polyethyleen en heeft een witte, platte bovenkant en een gestructureerd bruin oppervlak. Door gebruik te maken van zonne-energie zal de lamp uw tuin verlichten zonder het milieu te vervuilen.

Een andere optie om te overwegen is de Davide Groppi Sampei Outdoor Vloerlamp. Deze stijlvolle lamp is ontworpen door ontwerper Davide Groppi. Hij staat bekend om zijn vernieuwende ontwerpen. Zijn Sampei-lamp heeft een unieke hoogte van 440 mm. Oorspronkelijk gepubliceerd in 2011, is dit nu ook beschikbaar in een Amerikaanse versie.

Tot slot is er de stijlvolle en decoratieve Kartell Kabuki vloerlamp. Dit ontwerp is een combinatie van thermoplastisch technopolymeer en injectietechnologie. Het heeft een ingebouwde LED en dimfunctie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, de holle structuur van de lamp is ook een kenmerk dat hem veelzijdigheid geeft.

Andere opties zijn de Reeds Single buitenvloerlamp van Artemide. Deze vloerlamp heeft een witte rotatiegegoten polyethyleen diffusor. De Reeds Single is ontworpen als buitenlamp en heeft een voet van antraciet gelakt aluminium. Bovendien heeft het een set transparante PMMA-staven die voor licht zorgen.

Tot slot is de kegelvormige vloerlamp Captain Flint een interessante en veelzijdige optie. Het biedt warm direct licht van 2700K en kan worden gebruikt als omgevingslicht. Als alternatief kan de voet worden verplaatst om het perfecte sfeerlicht te creëren. Met een geïntegreerde USB-oplaadpoort werkt dit model ook op batterijen.

Hamm Sten

Website: