De Vogelnestlamp

De Vogelnestlamp

vogelnest lamp

Aangeprezen als de ‘it’-lamp door sommige ‘gloeilamp’-liefhebbers, is de vogelnestlamp een relatief complex ontwerp met veel te zeggen. De belangrijkste aanspraak op roem zijn de teruggewonnen bamboe-accenten, wat een natuurlijk wonder is. Het bedrijf heeft ook een lijn plafondlampenkappen, die gemaakt zijn van donker gedraaid rotan. De Birds Nest 3 Light Multi-Drop Hanglamp is een goede keuze voor een slaapkamer of eetkamer.

Het slanke ontwerp bestaat uit drie strengen heldere kralen. Het bedrijf heeft een, twee en drie lichte versies van de kap. Het bedrijf maakt ook een vogelnest-tafellamp die iets minder weelderig is.

Het bedrijf staat ook bekend om hun hoogwaardige tafellampen, die met de hand worden gemaakt door een select gezelschap. Hun 3-lichts Multi-Drop-hanger is de meest opzichtige van het stel. Het bedrijf heeft een hele reeks andere lampen, variërend van klein tot groot. Het bedrijf heeft een kleine staf die al meer dan een eeuw actief is, dus het is geen wonder dat ze trots zijn op hun productlijn. Ze hebben ook een oogverblindende reeks plafondlampkappen gecreëerd, die niet alleen functioneel zijn, maar ook funky en stijlvol.

De beste manier om te beslissen welke van de vele Birds Nest-lampen u wilt kopen, is door uw huiswerk te maken. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis, dus u kunt kwalitatief vakmanschap en goede service verwachten voor een redelijke prijs. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de collectie antieke en vintage verlichting van het bedrijf, die boordevol opvallend antiek zit. De website van het bedrijf bevat een uitgebreide galerij van hun waren, waar ook handige informatie te vinden is over de verlichtingsgeschiedenis van het bedrijf. De online winkel heeft een indrukwekkende reeks producten, van tafellamp tot plafondlamp, en is een geweldige bron voor het vinden van het beste van het beste. Het bedrijf met de toepasselijke naam Birds Nest is echt een bedrijf om naar te kijken.

Hamm Sten

Website: