Terrazzo Plates

Terrazzo Plates

Als je op zoek bent naar mooie borden om je eetkamer of keuken te versieren, zoek dan niet verder dan terrazzo. Dit op tegels geïnspireerde patroon heeft afwisselend roze, blauwe en gele tegels, samen met metallic gouden details. Het is de perfecte manier om uw servies een elegante en luxe uitstraling te geven.

Emaille meze borden

Terrazzo geëmailleerde mezeborden hebben een traditioneel mediterraan ontwerp, maar zijn bijgewerkt in eigentijdse kleuren. Verkrijgbaar in drie maten, ze zijn geschikt voor elk evenement. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en milieuvriendelijk. Ze zijn ook 100% recyclebaar. Ze zijn ideaal voor het bereiden van verschillende gerechten. Of je nu een feestelijk diner of een informele bijeenkomst organiseert, terrazzo mezeborden zijn de perfecte keuze voor het serveren van meze.

Een groot voordeel van deze platen is hun lange levensduur. Hun stalen kern is extreem duurzaam en recyclebaar, terwijl de porseleinemaillaag beter bestand is tegen beschadiging. Deze platen zijn echter niet perfect voor gebruik buitenshuis en zullen uiteindelijk vervagen of barsten. Als ze worden blootgesteld aan harde behandelingen, kunnen ze barsten of vervagen.

Zandkussen terrazzo

Zandkussen terrazzo is een uniek type terrazzo met drie centimeter terrazzo bovenop het zand. Dit unieke type terrazzo kan over een betonnen plaat worden gegoten en heeft verschillende voordelen ten opzichte van de andere soorten. Dit type is ook kosteneffectiever en onderhoudsarmer dan andere.

Zandkussen terrazzo is een geweldige optie voor diegenen die designpatronen of meerdere kleuren in hun terrazzovloeren willen opnemen. Het is ideaal voor kunstgalerievloeren en designerkledingwinkels. Het heeft een zandkussen dat kleine oneffenheden absorbeert en geen reflecties veroorzaakt. Het is ook een mooie toevoeging aan elk huis.

Zandkussen terrazzo is de voorkeursmethode voor het aanbrengen van terrazzo, omdat het een structurele basis vormt voor de terrazzo-afwerking en het isoleert van kleine bewegingen in de ondersteunende structuur. Er zijn echter enkele belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden wanneer u een terrazzovloer of aanrechtblad installeert. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de terrazzo-tegel- en marmervereniging van Canada, die elementaire terrazzo-informatie en technische assistentie biedt.

Hamm Sten

Website: