Een spiegelwandlamp kiezen en installeren?

Een spiegelwandlamp kiezen en installeren?

mirror wall lamp

Een spiegelwandlamp is een mooie en functionele lamp voor in huis. Er zijn veel opties om uit te kiezen, waaronder dimmers, een gespreid lichteffect en dimbare opties. Ook zijn er vele soorten materialen en maten beschikbaar. Er zijn enkele basisprincipes om in gedachten te houden bij het kopen van een.

Licht verspreiden

Spiegelverlichting is een effectieve manier om een ​​ruimte te verlichten. Een wandlamp aan weerszijden van een spiegel kan helpen het licht gelijkmatiger te verspreiden en voor de best mogelijke verlichting te zorgen. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om een ​​pendel vanaf het plafond naast de spiegel te installeren. Op deze manier gebruik je het licht dat door de spiegel wordt weerkaatst om je kamer te verlichten zonder harde schaduwen te creëren.

Een spiegel van goede kwaliteit kan het licht gelijkmatiger door een kamer verspreiden. Omdat het zo reflecterend is, worden lichtgolven van een gloeilamp vaker gereflecteerd. Bovendien gaat het gereflecteerde licht langer mee dan het licht dat wordt geabsorbeerd. Hoe langer deze golven duren, hoe meer licht er in de kamer wordt gereflecteerd.

Dimbare lichtbronnen

Deze stijlvolle wandlamp is voorzien van een afneembare spiegel en ingebouwde dimbare LED-lichtbron. De drie helderheidsniveaus bieden verschillende verlichtingsbehoeften en kunnen u ook helpen energie te besparen. Met de spiegel kun je jezelf gemakkelijk vanuit verschillende hoeken bekijken en kun je hem plaatsen waar je maar wilt. De spiegel kan zelfs worden verwijderd, zodat u hem in uw hand kunt houden.

Hoogte

Als je een spiegelwandlamp installeert, moet je de hoogte van het armatuur bepalen. Het is belangrijk om een ​​armatuur op ooghoogte te hebben. Idealiter zou het 60 tot 65 inch van de vloer moeten hangen. Om het armatuur waterpas te houden, kunt u een kartonnen sjabloon gebruiken om de hoogte te bepalen.

Voor het beste resultaat moet je de schans ongeveer 1/3 van de onderkant van de bovenkant van de spiegel ophangen. U kunt ook rekening houden met de lengte van eventuele gezinsleden. Dit is vooral belangrijk als er mensen zijn die klein of lang zijn. De standaard hoogte kan voor sommigen ongeschikt zijn.

Stijlen

Er zijn verschillende stijlen spiegelwandlampen om uit te kiezen. Sommige hebben LED-verlichting, andere hebben traditionele halogeenlampen. U vindt er ook een wandlamp met een vergrotende spiegel. Wat de stijl ook is, u kunt er een vinden die bij uw ruimte en uw persoonlijkheid past. Naast hun esthetische waarde zijn spiegels functionele kunstwerken die uw interieurontwerp kunnen verbeteren.

Een veel voorkomende stijl van spiegelwandlamp is die met een verwijderbare spiegel en ingebouwde LED-lamp. Het heeft een dimbare functie die het mogelijk maakt om de helderheid aan uw behoeften aan te passen en energie te besparen. Een ander type is degene met een gespiegeld gezicht, waardoor je je reflectie duidelijk kunt zien, waar je ook zit. Een spiegelwandlamp is ook heel veelzijdig, je kunt hem overal op het frame plaatsen en zelfs verwijderen om hem in je hand te gebruiken.

Hamm Sten

Website: