Palmboom Tafellamp

Palmboom Tafellamp

palmboom lampenkap

Palm Tree tafellamp is gemaakt van metaal en heeft een glamoureuze afwerking met bronseffect. De palmboomvorm is eenvoudig, maar heeft ingewikkelde details. Deze palmboomlamp staat prachtig in elke kamer. Het kan in de slaapkamer, woonkamer of andere ruimte worden geplaatst. Voor het beste effect plaats je hem boven een decoratieve lamp.

Maat

De palmboomlamp, met zijn gegoten harsvoet en witte tonvormige kap, is perfect voor een strandbungalow of een woonkamer met strandthema. Het licht van deze lamp geeft een ruimte een moderne, strakke uitstraling, terwijl de gouden vintage tinten de kamer een warm gevoel geven. Deze lamp kan op de entreetafel van een strandbungalow worden geplaatst, of op een rotan dressoir in de eetkamer.

Er zijn verschillende stijlen palmboom lampenkappen op de markt, en het kiezen van de juiste hangt af van uw voorkeuren. Deze soorten lampenkappen zijn er in verschillende maten om plaats te bieden aan kleine tot middelgrote tafellampen, maar ook om aan het plafond te hangen. Ze zullen ook goed werken met clip-adapter verlichtingssystemen.

Vorm

Palmboom lampenkappen kunnen een vleugje tropische flair toevoegen aan uw kamer. De traditionele palmboomvorm leent zich goed voor tafellampen en is te vinden in verschillende materialen, waaronder brons, steen en metaal. De stijl kan een klassieke keuze zijn, of het kan worden gepersonaliseerd om uw persoonlijkheid of inrichting te weerspiegelen. Een leuke manier om een ​​uniek tintje aan uw palmboomlamp te geven, is door een nieuwe kruisbloem toe te voegen.

Palmboom lampenkappen zijn er in een breed scala aan stijlen en kleuren. U kunt er bijvoorbeeld een kopen met een beige of mintkleurige tint die bij het thema van uw kamer past. Deze stijl past ook goed bij een rotan dressoir. Het geeft elke ruimte een tropisch gevoel en er passen kleine tot middelgrote tafellampen in.

Materiaal

Als je een lampenkap met een tropische flair wilt, kun je kiezen voor een kap met een palmboomdesign. U kunt kiezen tussen witte, donkergroene of beige tinten en ze zullen geweldig staan ​​in elke kamer met een strandthema. Deze lampenkapontwerpen zijn ook verkrijgbaar met een kruisbloem om ze een nog uniekere uitstraling te geven. Ze zijn geweldig voor het toevoegen van een speels tintje aan een kamer en zijn ook perfect voor gebruik in je studeerkamer.

Veel meubelmakers en ontwerpers hebben palmboomlampen van hoge kwaliteit geproduceerd. Je kunt ze kopen van merken als Hans Kogl, Maison Jansen en Maison Bagues. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen, van Hollywood Regency tot modern halverwege de eeuw.

Plaatsing

De met hars gegoten voet en de witte kap van deze palmboomlamp zullen een strakke, eigentijdse uitstraling geven aan een kamer met een strandthema. De gouden vintage tinten zorgen voor een warme uitstraling. Deze lamp ziet er geweldig uit op een buffetkast in een strandbungalow of op een rotantafel.

Palmboom lampenkappen zijn er in verschillende maten en kunnen worden gebruikt als plafondkappen of als lampenkappen. Kies er een met de juiste maat en vorm voor uw lampvoet. De breedte moet tweederde van de hoogte van de basis zijn. De breedte van de kap moet aan elke kant een centimeter breder zijn dan de basis. Voor ronde voetstukken meet u over de breedte van de voet, terwijl vierkante voetstukken diagonaal gemeten worden.

Finalen

Als u overweegt om de eindstukken van uw palmboom lampenkap te vervangen, heeft u verschillende opties om uit te kiezen. Een optie is een gegoten metalen kruisbloem in een antieke koperen afwerking die 3 inch hoog is. Een tweede optie is een wit katoenen lampenkap trim. Elke optie wordt apart verkocht.

Als alternatief kunt u een glazen versie selecteren, die een natuurlijke uitstraling heeft en 6,5 pond weegt. Deze stijl is perfect voor een woonkamer met een strandhuisthema. Deze lamp wordt geleverd met drie lampen van 40 watt en een stevige voetschakelaar. Het is een op het midden van de eeuw geïnspireerd stuk dat een tropisch accent aan je huis zal toevoegen.

Hamm Sten

Website: