Hoe U De Beste Buiten Wandlampen Kiest

Hoe U De Beste Buiten Wandlampen Kiest

Hoe u de beste buiten wandlampen kiest?

Let op de kwaliteit van de lampenkap

Bij het kopen van buitenwandlampen moeten we eerst letten op de kwaliteit van de lampen zelf. Onder normale omstandigheden is de lampenkap van de buitenwandlamp van glas en de beugel van metaal, dus we moeten kijken of de metaalcorrosieweerstand goed is en of de lichtdoorlatendheid van de lampenkap geschikt is.

 lampenkap

Als de buitenwandlamp kan voldoen aan de Deze eisen geven aan dat de kwaliteit de test heeft doorstaan. Integendeel, het betekent dat de kwaliteit van het product niet bevredigend is. Het wordt aanbevolen om het niet te kopen.

Buiten Wandlampen

Let op de helderheid van wandlampen

Vergeleken met de lichtgraad van binnenwandverlichting, moet de lichtgraad van buitenwandlamp minder dan 60 watt zijn, om de algehele zachtheid van buitenverlichting te waarborgen en een bepaalde rol te spelen bij het beschermen van de ogen van mensen.

Buiten Wandlampe

Selectie van wandlamptypes

Hoe wandlampen voor buiten kopen? Bij de aanschaf van buitenwandlampen moeten we rekening houden met de grootte van de totale ruimte. Als het ruimtegebied relatief groot is, kunnen we dikkere wandlampen kiezen; integendeel, als het ruimtegebied relatief klein is, is het het beste om dunnere te kiezen. wandlamp. Daarnaast kun je, om onnodige branden te voorkomen, het beste kiezen voor een wandlamp met een beschermkap, die duurzamer is.

Buiten Wandlamp

Besteed aandacht aan de algemene stijl

Bij het kiezen van een buitenwandlamp moeten we goed opletten of de stijl en stijl van de wandlamp passen bij de installatieplaats. Zoals decoratie in Europese stijl, is het beter om wandlampen in Europese stijl te gebruiken; voor decoratie in Chinese stijl is het het beste om wandlampen in Chinese stijl te gebruiken en niet om wandlampen in Chinese stijl in Europese stijl.

Buiten Wandlampen

Let op het buitenklimaat

Buitenwandlampen, zoals de naam al aangeeft, zijn wandlampen die buiten worden geïnstalleerd, dus we moeten rekening houden met het externe klimaat en milieukwesties om storingen door externe klimaatfactoren te voorkomen.

Let op het buitenklimaat

Merk en prijs van wandlampen

Wat de huidige verlichtingsmarkt betreft, zijn er veel bekende merken buiten wandlampen. De meest voorkomende zijn Qianli, Wenlian, Jihao, Minghai, Shinuo, enz., en hun prijzen zijn ongeveer 60-100 yuan/stuk.

Wat is de prijs van buiten wandlampen? Het prijsverschil van buiten wandlampen op de markt is erg groot, wat ook kan worden geleerd uit de laatste marktnoteringen van buiten wandlampen die in het artikel zijn geïntroduceerd. Als u een buitenwandlamp moet kopen, is het raadzaam om eerst het merk en model te vinden en de prijs op internet te controleren voordat u koopt.

Buiten Wandlampen

dililamp verkoopt een grote verscheidenheid aan buiten wandlampen, en je zult daar je favoriet vinden.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *