De prachtige natuurlijke windtuin in Engelse stijl is als een sprookjesland

De prachtige natuurlijke windtuin in Engelse stijl is als een sprookjesland

Als je tuin groot genoeg is om een ​​paar honderd vierkante meter of zelfs duizenden vierkante meters te hebben, en je houdt erg van allerlei soorten planten, dan heb je de interesse, tijd en energie om voor ze te zorgen. Het is sterk aan te raden om de binnenplaats in te richten als een natuurlijke windtuin in Engelse stijl, die niet alleen een sterk gevoel voor sfeer heeft, maar ook heel natuurlijk en tijdloos is. Natuurlijk, als je erg lui bent of niet graag voor je planten zorgt, probeer deze stijl dan niet, want het zal je niet alleen niet gelukkig maken, maar het zal je ook meer tijd en energie kosten.

Vandaag zal ik een set Engelse natuurlijke wind tuinkoffers met je delen Ik hoop dat je wat inspiratie en ideeën kunt opdoen voor tuinontwerp en decoratie.

Tuinontwerp en -decoratie vereisen soms geen luxe, dure materialen of ingewikkelde stapelontwerpen.Alleen door deze natuurlijke, rustieke en felgekleurde planten kunt u een zeer design en hoogwaardig binnenhoflandschap creëren.

Er zijn veel manieren en soorten grondverhardingsmethoden en materialen voor binnenplaatsen, en “grind” is het eerste keuzemateriaal van veel bestratingsmaterialen dat heel gemakkelijk effecten kan produceren en niet duur is. Het is niet alleen geschikt voor natuurlijke tuinen, maar ook geschikt voor bijna alle stijlen van tuinontwerp, Japans, Chinees, modern, Europees…

Bij het ontwerpen en inrichten van de binnenplaats moet u rekening houden met de levensstijl die u wilt, omdat de tuin een bepaalde hoeveelheid tijd en energie nodig heeft om te verzorgen en te onderhouden, vooral dit soort tuinlandschap in natuurlijke/landelijke stijl. Dus voordat u beslist over een tuinontwerpplan, moet u zich afvragen hoeveel tijd u heeft, of hoeveel tijd en energie u bereid bent te besteden aan het verzorgen van deze planten. Heb je bepaalde relevante kennis of ben je bereid om relevante vaardigheden te leren, en vind je het leuk om planten uit de grond van je hart te verzorgen, dan is zo’n binnentuin met een groot aantal planten geschikt voor jou.

Het bovenstaande is alle inhoud die vandaag is gedeeld. Ik hoop dat deze methode voor het ontwerpen van een natuurlijke windtuin wat hulp en ideeën kan opleveren voor uw tuinontwerp en -decoratie.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *