4 tips voor het ontwerpen van tuinen

4 tips voor het ontwerpen van tuinen

Tuin Lay-out

Bij het begin van het ontwerp van de tuin is de belangrijkste overweging de indeling. De functionele indeling van de tuin moet worden ontworpen in overeenstemming met de samenstelling van de gezinsbevolking en de verwachte gebruiksscenario’s, zoals: landschapsgebied, recreatiegebied, activiteit ruimte, kinderruimte, barbecue, etc. De samenstelling van de gezinsbevolking en de verschillende behoeften voor het gebruik van de binnenplaats bepalen de verschillende indelingen. Wanneer er een indelingsplan is dat bij u past, kunt u de details ontwerpen en aanpassen.

Indien u en uw gezin nog persoonlijke hobby’s hebben, zoals thee drinken, vissen kweken, zwemmen etc., dient u dit van tevoren aan te geven in de communicatie met uw tuinontwerper, zodat de ontwerper de selectie zal aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren Het is geïntegreerd in het ontwerp.

Als er ouderen en kinderen thuis zijn, moet u erop letten mogelijke veiligheidsrisico’s te vermijden bij het overwegen van waterpartijen, zoals: het zwembad mag niet te diep zijn, of het installeren van veiligheidsleuningen, enz. Let tegelijkertijd op antislip, antibotsing enzovoort.

Tuin Stijl

Vanuit het perspectief van de theorie van landschapsontwerp, is de ontwerpstijl van de buitentuin het beste om consistent te zijn met de architecturale stijl en de stijl van de interieurdecoratie, maar vanuit de feitelijke ervaring van onze tuinen gedurende vele jaren, meestal de ontwerpstijl van de buitentuin, architectonische stijl en binnenstijl zijn niet hetzelfde, ze zijn niet allemaal precies hetzelfde. Doordat het nu allemaal bedrijfspanden zijn, is de bouwstijl vastgelegd en zijn ook de interieurstijlen per huishouden verschillend. Over het algemeen, zolang de stijl van de buitentuin en de binnenstijl verenigd en gecoördineerd zijn, maakt het niet uit of de twee stijlen niet verenigd zijn.

Sterker nog, de stijl van de buitentuin kies je meestal naar je eigen persoonlijke voorkeuren.De Japanse binnenplaatsstijl kan bijvoorbeeld nog steeds worden gecombineerd met de moderne buitenstijl, dus iedereen moet niet aan theorie gebonden zijn.

Tuin Privacy

Zoals we in het begin al zeiden, is de tuin waar we thuis wonen, en we willen zeker niet door iedereen gezien worden met alle acties en activiteiten van onze familie en vrienden in de tuin. Daarom moet bij het ontwerpen van de tuin rekening worden gehouden met privacybescherming, of het nu gaat om een ​​serre, een paviljoen, een hoge muur of een haag, of een eenvoudige parasol, enz.

Tuin Oriëntatie

Bij het kopen van een tuin observeren en overwegen veel eigenaren vooral de oriëntatie van het totale gebouw of de belangrijkste binnenruimte, terwijl ze de oriëntatie van de buitentuin negeren. Als u bij het kopen van een tuin een ideaal huis kunt kiezen, is dit zeker het beste.Als u dit probleem eerder negeert, moet u rekening houden met verlichting en andere zaken bij het ontwerpen en plannen van de tuin, of het nu gaat om de verlichting van planten of De functionele indeling is erg belangrijk, anders kan het later erg lastig zijn om te gebruiken.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *