Hoe ontwerp je een kleine privétuin?

Hoe ontwerp je een kleine privétuin?

Misschien is uw kleine privétuin niet erg groot. Het is meer geschikt voor de Japanse stijl. Het is klein en prachtig, maar er is geen gebrek aan afwerking. Bij het maken van schetsen moet u speciale aandacht besteden aan de integratie en overmaat van het gebouw Bij het aanleggen van een kleine privétuin mag de oppervlakte niet te groot zijn. Dus hoe ontwerp je een kleine privétuin?De vaardigheden van het ontwerpen van kleine tuinen, zal de volgende editor aan je voorstellen:

Planning is de sleutel tot het verfraaien van uw kleine tuin. Maak een ruwe schets van de lay-out, inclusief hoe groot en hoog de planten die je wilt laten groeien uiteindelijk zullen worden, pas op dat je niet de maat gebruikt waarvoor je ze hebt gekocht en vergeet niet een pad te verlaten dat naar je voordeur leidt.

Nadat de lay-outtekening is voltooid, is de volgende stap het plannen van de details van de kleine tuin. Als je bijvoorbeeld de tuin in meerdere gebieden wilt verdelen, welke planten ga je dan in elk gebied planten, deze planten zullen de kleur van elk gebied bepalen wanneer ze groeien. Het is belangrijk op te merken dat als u van plan bent een kleine struik te planten, de omringende planten niet korter mogen zijn dan de struik, anders worden de planten overweldigd door de dichte struik.

Het wordt aanbevolen om sommige van uw planten in verhoogde bedden te planten. Hierdoor zullen de planten met verschillende looks en kleuren in de tuin ongelijk lijken, wat de algehele uitstraling van uw kleine tuin naar een hoger niveau zal tillen. Bouwmaterialen in verschillende kleuren en stijlen geven je tuin een andere uitstraling. Als u houtblokken gebruikt, zal uw tuin er natuurlijker uitzien en een frisse aardse geur hebben.

Welke kleur planten je plant, kun je naar eigen voorkeur zelf bepalen.Misschien kun je ook een variëteit aan koelgetinte planten overwegen, zoals blauw en groen, omdat dit je tuin groter doet lijken. Groenblijvende planten zoals coniferen en cipressen zijn een goede keuze .

Voeg een centraal punt toe aan uw kleine tuin, zoals een sculptuur of rotstuin, een kleine fonteinrotstuin, een visvijver of een zwembad voor vogels om te spelen en te drinken, u kunt het overal in de tuin plaatsen, ermee, het zal zeker toevoegen veel punten voor uw kleine tuin.

Manieren om de ruimte, natuurlijke materialen te gebruiken om het doel van isolatie te bereiken, proberen te gebruiken. De grond met hoogteverschil, de twee zijden van het waterlichaam en de heggen en struiken kunnen allemaal zonder onderscheid het doel van scheiding bereiken.

Het hek om de binnenplaats mag niet te hoog zijn. Sommige mensen bouwen graag hoge hekken om het huis om dieven te voorkomen. De hekken zijn te hoog, waardoor mensen een gevangenisachtig gevoel krijgen. mensen arm maken. Maar die mag niet te laag zijn, door de lage muur voelen mensen zich onzeker en is het gemakkelijk om handen en voeten te bezeren.

Het bovenstaande zijn de suggesties voor het ontwerpen van een kleine privétuin voor u, in de hoop u te helpen bij het ontwerpen van een prachtige tuin. De grootte van de kleine privétuin weerspiegelt niet alleen de kwaliteit en het niveau van de villa, maar vormt ook een belangrijke basis voor het toekomstige ontwerp en de indeling.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *